ЗАПОЧНА ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ ЗА ЛЕТНИЯ ФЕСТИВАЛ „ОПЕРА НА ВЪРХОВЕТЕ – БЕЛОГРАДЧИШКИ СКАЛИ“ 2021

Ценовите категории на билетите за представленията на летния фестивал „Опера на върховете – Белоградчишки скали“ 2021 са, както следва:
• оперните спактакли – от 20, 30, 40, 60 и 80 лв;
• балетните спектакли – от 20, 25, 30, 40 и 60 лв.
Билети за спектаклите в Белоградчишката крепост може да се закупят в Туристически информационен център – Белоградчик – моб. тел.: 0877881283, в МОЛ Видин – моб. тел.: 0899926311, на касата на Софийска опера и балет (София, ул. „Врабча“ №1), във всички каси на Изипей /Easypay/ в цялата страна, онлайн от сайта www.operasofia.bg чрез системата за разплащане ePay.bg, както и от epaygo.bg.
Представленията са с начален час 20.00 ч.
Във връзка с осигуряване на пропусквателен режим и недопускане на задръствания Е ЗАБРАНЕНО придвижването с лични превозни средства до паркинга на Белоградчишката крепост, където е разположена сцената на летния оперен фестивал. Осигурен е транспорт – автобуси на фирма Алексиев, които превозват публиката и се движат регулярно по маршрут от центъра на Белоградчик – сградата на Български пощи ЕАД /пощата/, до паркинга на крепостта от 18.30 ч. до началото на представлението и обратно веднага след края му. В автобусите се допускат само лица, снабдени с билети за спектакъла за съответния ден. Зрителите могат да оставят своите лични превозни средства на БЕЗПЛАТЕН ПАРКИНГ до автоспирка Белоградчик.
За публиката, пътуваща от Видин, са осигурени автобуси, които тръгват в 17.30 ч. от автогара „Алексиев“ в деня на спектаклите в Белоградчишката крепост. Цената на двупосочен билет Видин-Белоградчик-Видин е 10 лв. Билети за пътуване се закупуват от касата на автогара „Алексиев“, тел.: 094 606190.
Програмата, актуална информация за фестивала, както и условията за закупуване на билети са публикувани на официалните сайтовете на Софийска опера и балет и на община Белоградчик.

Достъп за хора с увреждания

Радио Белоградчик