„ИНФОТУР” В БЕЛОГРАДЧИК

IMG_1009По инициатива на община Белоградчик и представители на туристическия бранш и с подкрепата и партньорството на Асоциацията на екскурзоводите в България бе организирано информационно пътуване за представители на туроператорски фирми от страната. Той се проведе в рамките на традиционния Ден на туризма, с който се открива туристическия сезон.

Над четиридесет представители на различни туристически организации от България се запознаха с инфраструктурата, услугите и атракциите, които са на разположение на гостите на Белоградчик и селищата от общината.

Гостите посетиха хотели, къщи за настаняване и заведения за хранене. Получиха предства за забележителностите от района и туристическите атракции. Силно впечатление направиха традиционните ястия по местни рецепти, носещи автентични наименования, и приготвени от Стакевските баби и читалищните дейци от с. Салаш.

В рамките на „Инфотура” всеки от представителите на туристическия бизнес от района направи кратка презентация на предлаганите услуги и възможности.

Гостите подчертаха добрата организация на домакините и полезността на форума. Те изразиха увереност за бъдещо сътрудничество с представителите на местния туристически бранш и отправиха своите препоръки. Бе изразена готовност за разработката и презентирането на туристически пакети, които съвсем скоро ще бъдат предложени на пазара.

Гостите бяха впечатлени от доброто сътрудничество и партньорство изградено между общинското ръководство и местния бизнес.

Преслужба на община Белоградчик

DSC06685 DSC06710

IMG_1007 IMG_1008 IMG_1010 IMG_1011 IMG_1014

Достъп за хора с увреждания

Радио Белоградчик

ОУП на община Белоградчик

СИГНАЛИ ЗА КОРУПЦИЯРУСЕНСКИ УНИВЕРСИТЕТ "АНГЕЛ КЪНЧЕВ", ФИЛИАЛ ВИДИН

РУ

https://www.facebook.com/