БЕЛОГРАДЧИК СЕ ПРЕДСТАВИ НА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАНАИР В КРАЙОВА

DSC_0686Възможностите за туризъм в Белоградчик и района бяха представени на първото издание на „OLTENIA TOURISM FAIR“, което се провежда в Крайова /Румъния/ от 18 до 20 март.

Изработените рекламни материали поднасят актуална и изчерпателна информация. В специално подготвената от екипа на общинска администрация двуезична брошура за Белоградчик са включени туристическите забележителности, местата за настаняване и хранене, културен календар, атракциите и възможностите за развлечения.  Изработени са флаери с кратко описание на български и английски език на Природонаучния и Историческия музеи, пещерата „Магура“ и Белоградчишката крепост. Интерес предизвика материалът за двата маршрута – „По пътя на римските императори“ и „По пътя на виното“, както и дипляните представящи отделните хотели и къщи за гости.

На изложението бе анонсирана и най-новата брошура с описание на уникални места около Белоградчик, презентирани от Археологическото дружество; възможностите за   групова езда и фототуризъм в планинския район на с. Стакевци; разходка с buggy, 4х4 сафари и бинокли за наблюдение; ледена пързалка, картинг писта и др., създадена с общите усилия на представителите на туристическия бранш.

Борис Николов – кмет на община Белоградчик, и Мариана Петрова – представител на бранша, бяха гости на предаването „На кафе в събота сутрин“, излъчвано по местната телевизия Alege TV. В разговор с водещата Алина Транъ, нашите съграждани представиха възможностите за туризъм в Белоградчик и околностите му. Кметът Борис Николов подчерта усилията на общинската администрация за превръщането на туризма в приоритет на общинската програма за развитие, извършеното през последните години и перспективите очертани в новия кметски мандат.  По същата кабелна телевизия бе  излъчен филм за Белоградчик, заснет през есеннта на 2015 г.

Пресслужба община Белоградчик

DSC_0685 DSC_0686

Достъп за хора с увреждания

Радио Белоградчик

ОУП на община Белоградчик

СИГНАЛИ ЗА КОРУПЦИЯРУСЕНСКИ УНИВЕРСИТЕТ "АНГЕЛ КЪНЧЕВ", ФИЛИАЛ ВИДИН

РУ

https://www.facebook.com/