Белоградчик бе домакин на заключителната среща на ръководителите на учебни заведения за предучилищно възпитание в област Видин

IMG_2347      Гости на Белоградчик бяха директори и главни учители от детски заведения в област Видин. Те участваха в кръгла маса на тема: „Анализ и оценка от методическата работа на творческите ателиета през учебната 2014-2015 г.“, която се състоя в конферентната зала на  Хотелски комплекс „Скалите“.

            Участниците във форума бяха приветствани от Росен Младенов- зам. кмет на община Белоградчик, който каза: „Убеден съм, че вашият труд е безценен, необходим на обществото ни и не на последно място – благороден. Продължавайте да работите все така професионално и упорито в полза на ученика и предайте скъпоценния си опит на вашите по-млади колеги, които да се превърнат в достойни продължители на благородната мисия на българския учител – да изгражда личността на всяко българско дете!

           Приемете моето и на ръководството на община Белоградчик уважение към вас, защото във вашите ръце е бъдещето на цялата нация!

           Пожелавам ползотворна работа и  приятен престой  в Белоградчик!“

           На работната среща колективът на ОДЗ „Иглика“ гр. Белоградчик представи дейностите от творческо ателие: „Чуден свят“ по образователно направление: Социален свят.

           Във връзка с обобщаване на постигнатите резултати от творческите ателиета през учебната 2014-2015 година, Таня Иванова – Старши експерт „Предучилилищно възпитание“ в РИО на МОН – Видин връчи грамоти „За проявено творчество, талант и висок професионализъм“ на всички, работили по творчески ателиета.

            По време на посещението си в Белоградчик, гостите  посетиха ОДЗ „Иглика“, където  бяха поздравени от възпитаниците на учебното заведение, посетиха Белоградчишката крепост и  се запознаха със забележителностите на града.

                                                                                                   Пресслужба община Белоградчик

IMG_2352 IMG_2354 IMG_2357 IMG_2358 IMG_2363 IMG_2364 IMG_2347 IMG_2350 IMG_2351

                                   

Достъп за хора с увреждания

Радио Белоградчик

ОУП на община Белоградчик

СИГНАЛИ ЗА КОРУПЦИЯРУСЕНСКИ УНИВЕРСИТЕТ "АНГЕЛ КЪНЧЕВ", ФИЛИАЛ ВИДИН

РУ

https://www.facebook.com/