Кметът на община Белоградчик Борис Николов: „Продължавам своите срещи с хората от селищата на общината”         

IMG_0386    В населените места на община Белоградчик продължават срещите на кмета на общината г-н Борис Николов. В сряда той се срещна с хората от трите съставни села на кметство Чифлик – Чифлик, Извос и Пролазница. На тях кметът, придружаван от своя заместник Антон Трифонов, представи своя отчет за извършеното по време на изминалия тригодишен период.

В дискусията жителите на селата поставиха много въпроси и отправиха ред препоръки. Основно те се отнасяха до насипването на пътищата, разбити вследствие проливните дъждове от края на миналата година. Хората поискаха помощ за монтирането на мост на река Стакевска. Проблем са  повредите в електропреносната мрежа, вследствие на паднали клони и неокастрени дървета, както и стабилизиране напрежението на електричеството.

Кметът г-н Борис Николов отговори на поставените въпроси и пое ангажимент за тяхното решаване, като заяви, че основната част от тях ще бъдат решени още в края на пролетния сезон. По отношение на доставката на дърва за огрев, той поясни, че за целта трябва да се кандидатства още през месеците март-април, за да може да се изпълнят заявените количества, като е възможно да се отпуснат и количества по-големи от 5 куб. метра.

Интерес предизвика идеята за построяване на параклис в село Чифлик, която бе подкрепена изцяло от кмета на общината г-н Борис Николов. Той пое ангажимент да съдейства проектът за параклиса да бъде готов до есента.

                                                                                                      Пресслужба община Белоградчик 

IMG_0382 IMG_0386 IMG_0388 IMG_0391 IMG_0394 IMG_0404 IMG_0407  

 

Достъп за хора с увреждания

Радио Белоградчик

ОУП на община Белоградчик

СИГНАЛИ ЗА КОРУПЦИЯРУСЕНСКИ УНИВЕРСИТЕТ "АНГЕЛ КЪНЧЕВ", ФИЛИАЛ ВИДИН

РУ

https://www.facebook.com/