ТЪРЖЕСТВЕНО ИЗПРАЩАНЕ НА АБИТУРИЕНТИТЕ ОТ ВИПУСК 2020 В БЕЛОГРАДЧИК

Днес с последния училищен звънец СУ „ Христо Ботев” в Белоградчик тържествено и емоционално за ученици, учители и родители пожела „на добър час” в живота на зрелостниците от випуск 2020.

Тържеството започна с празничен водосвет, отслужен от отец Стилиян – йеромонах в Боровишкия манастир. Директорът на училището Цветан Михайлов поздрави випускниците с успешното представяне на матурите. Да посрещнат достойно предизвикателствата на живота, да израснат още по-силни и по-мъдри. Да преодоляват трудностите, които ще им поднесе живота. Като им пожела да бъдат отговорни и достойни, „хора с топли сърца, толерантни и трудолюбиви”.

Борис Николов – кмет на Община Белоградчик, се обърна към абитуриентите с думите: „Изпращаме ви в живота, където ви очакват много предизвикателства и ви чакаме отново да се върнете при нас… Бъдете себе си, бъдете винаги активни и винаги помнете, че от вас зависи вашата реализация и успехи”.

Сърдечен и топъл бе поздрава и на класните ръководители –Теодора Тодорова и Нина Антова.

Директорът на училището връчи дипломите на завършилите успешно средно образование, награди с грамоти и подаръци отличниците. Общинското ръководство поднесе на завършващите ученици албум със стари снимки на Белоградчик и книга за големия творец и общественик Лозан Стрелков.

Пресслужба на община Белоградчик

Достъп за хора с увреждания

Радио Белоградчик

ОУП на община Белоградчик

СИГНАЛИ ЗА КОРУПЦИЯРУСЕНСКИ УНИВЕРСИТЕТ "АНГЕЛ КЪНЧЕВ", ФИЛИАЛ ВИДИН

РУ

https://www.facebook.com/