НОВОИЗБРАНИТЕ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ И КМЕТ НА ОБЩИНА БЕЛОГРАДЧИК ПОЛОЖИХА КЛЕТВА

IMG-009Албена Георгиева – областен управител на област Видин, откри първото заседание на Общински съвет – Белоградчик, насрочено за 11.11.2019г. с нейна Заповед №РД09/132/05.11.2019г. В залата на Младежкия дом новоизбраните общински съветници и кмет получиха удостоверенията си за избор от Анжела Тодорова – председател на Общинска избирателна комисия – Белоградчик, след което положиха клетва и подписаха клетвените декларации.

Избраните 13 общински съветници, издигнати от партии и коалиции са, както следва:

Альоша Вътков, Ангел Георгиев, Боян Иванов, Людмил Алексиев и Валентин Драгомански от Местна коалиция БСП за България (ДПС); Мирослав Ангелов, Мирослава Димитрова и Тодор Цеков от ПП ГЕРБ; Александър Алексиев, Ася Ганчова и Румен Цанков от Национален фронт за спасение на България; Ангел Боянов и Юлиан Миланов от Воля. 

Временно изпълняващия длъжността кмет на общината Антон Трифонов предаде на Борис Николов – избран за трети пореден мандат на балотаж с преднина от повече от 700 гласа, атрибутите на властта – кметската огърлица и символичния ключ.

Негово Високоблагоговейство свещеноиконом Рафаил – архиерейски наместник на Белоградчишка духовна околия, се обърна към новоизбраните управници на общината с благопожелания за здраве, успехи, мъдрост и единение по важните въпроси за доброто на Белоградчик и общината.

Най – възрастният  от общинските съветниците – Тодор Цеков, ръководи заседанието за избор на председател на Общинския съвет. Единствената номинация бе за Боян Минков Иванов, който след тайно гласуване бе избран с гласовете на 7 от общинските съветници за председател на Общинския съвет.

Първото заседание на ОбС – Белоградчик бе закрито от новият председател Боян Иванов.

Пресслужба на община Белоградчик

IMG-001 IMG-003 IMG-005 IMG-007 IMG-011 IMG-012

Достъп за хора с увреждания

Радио Белоградчик

ОУП на община Белоградчик

СИГНАЛИ ЗА КОРУПЦИЯРУСЕНСКИ УНИВЕРСИТЕТ "АНГЕЛ КЪНЧЕВ", ФИЛИАЛ ВИДИН

РУ

https://www.facebook.com/