ДЕНЯТ НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА БЕ ЧЕСТВАН В БЕЛОГРАДЧИК

IMG_4299По традиция на 1-ви октомври ежегодно международната общественост отбелязва Празника на възрастните хора, който се чества от 1990 година, съгласно Решение на общото събрание на ООН.  Целта е да се повиши вниманието към проблемите на възрастните хора и да се отдаде почит към техния принос за обществото. Това бе и поводът в залата на ресторант „Мислен камък“ – Белоградчик да си дадат среща пенсионерските клубове от града – домакин и представители на клуба на пенсионера от населените места Чупрене, Сталийска махала и Димово, водени от техните председатели – Симеон Илиев, Тодор Маринов, Руска Доцинска и Нина Борисова.

Симеон Илиев приветства всички участници в празника и им пожела здраве, сили и енергия в отстояване и решаване на проблемите и защитаване интересите на възрастните хора.

С приветствени слова по повод празника се обърнаха и председателите на гостуващите клубове на пенсионера.

Председателят на Общинския съвет Мирослава Чавдарова пожела на пенсионерите здраве и живота им да бъде изпълнен с музика и поезия, чиито Ден  се отбелязва на същата дата. Тя поднесе и подарък за нуждите на клуба.

С Поздравителен адрес към пенсионерите се обърна и временно изпълняващия длъжността кмет на община Белоградчик Антон Трифонов, в който се казва: „Обръщам се към членовете на клуба на пенсионера „Мадона“ и към всички възрастни хора от общината, както и към гостите от съседните общини с поздравление и благопожелание  по повод 1-ви октомври – Международен ден на възрастните хора!

Искам да пожелая на всеки от вас най-доброто, което заслужава: здраве и достоен дълголетен живот, защото вие дадохте и давате на този град себе си – своя опит, старание и умения, за което ви благодарим! Съхранете в себе си младежкия си дух и ентусиазъм, защото той е в основата на всички успехи и победи!

Уверявам ви в нашата съпричастност и подкрепа!

Като се присъединявам към вашия празник, от името на общинското ръководство желая здраве на вас и вашите семейства, на вашите близки. Нека тяхната и нашата обич и признателност изпълват дните ви с радост и щастие!”

Връчен бе и подарък на Клуба на пенсионера – сервиз за битови нужди.

Пресслужба община Белоградчик

IMG_4293 IMG_4296IMG_4311 IMG_4315

Достъп за хора с увреждания

Радио Белоградчик

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019

ОУП на община Белоградчик

СИГНАЛИ ЗА КОРУПЦИЯ

РУСЕНСКИ УНИВЕРСИТЕТ "АНГЕЛ КЪНЧЕВ", ФИЛИАЛ ВИДИН

РУ
https://www.facebook.com/