ВСИЧКИ УЧИЛИЩА В ОБЩИНА БЕЛОГРАДЧИК ОТВОРИХА ВРАТИ ЗА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА

IMG_3952Първият учебен ден е едно от най-вълнуващите събития в живота на децата, особено за първокласниците. По традиция тържествата за откриване на новата учебна година в училищата на община Белоградчик започнаха с издигане на националния флаг, с много усмивки и пъстроцветни букети. Сред гостите бяха кметът на общината Борис Николов и председателят на общинския съвет Мирослава Чавдарова.

Тържествен водосвет по повод на първия учебен ден отслужи свещеноиконом Рафаил – архиерейски наместник на Белоградчишка духовна околия.

С топли и напътствени слова към всички ученици се обърнаха директорите на учебните заведения – Илиянка Панайотова, Цветан Михайлов и Eлена Найденова.

В своя поздрав кметът на община Белоградчик Борис Николов каза: „Скъпи ученици, пожелавам ви през новата учебна година да продължите с любознателност, постоянство и с много старание да усвоявате уроците си за света, за живота и хората. Бъдете готови да приемате нови предизвикателства, упорити в преследването на мечтите си и уверени в способностите си!“ С приветствено слово  към присъстващите се обърна и госпожа Чавдарова. Прочетени бяха и Поздравителни адреси от областния управител Албена Георгиева и Веселка Георгиева- началник на РУО – Видин.

По традиция от името на кмета на общината Борис Николов бяха подарени книги на най-малките ученици от подготвителната група и първите класове на Начално училище „Васил Левски“.

След официалното откриване на новата учебна година Борис Николов проведе и работни срещи по някой актуални теми на образованието за учебната година година с ръководителите на учебните заведения  Цветан Михайлов и неговият заместник Здравка Младенова, и Илиянка Панайотова.

Пресслужба община Белоградчик

IMG_4000 IMG_4015 IMG_4031

Достъп за хора с увреждания

Радио Белоградчик

ОУП на община Белоградчик

СИГНАЛИ ЗА КОРУПЦИЯРУСЕНСКИ УНИВЕРСИТЕТ "АНГЕЛ КЪНЧЕВ", ФИЛИАЛ ВИДИН

РУ

https://www.facebook.com/