НОВОИЗБРАНИТЕ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ И КМЕТ НА ОБЩИНА БЕЛОГРАДЧИК ПОЛОЖИХА КЛЕТВА - Виж повече   |  

БЛАГОДАРНОСТ ЗА ДОБРЕ СВЪРШЕНА РАБОТА

IMG_3728В присъствието на общински служители, представители на Детския комплекс в града, на туристическия център и граждани активно участвали в организацията и провеждането на четвъртия летен фестивал „Опера на върховете – „Белоградчишки скали“, кметът на община Белоградчик – Борис Николов, връчи благодарствени писма и изказа похвала за прекрасно свършената работа.

„Най-голяма заслуга и нашата благодарност имат младите, красиви и интелегентни хора присъстващи в залата. На тях пожелавам здраве и успехи в овладяването на науката и догодина отнова да окажат своята безценна помощ“ – каза в своето слово кметът и връчи специални грамоти на най-младите участници в организационния екип и във фестивалните представления.

Росен Младенов – заместник кмет на общината и ръководител на местния екип осигуряващ събитието,  сподели, че отзивите за организацията на фестивала са изключително ласкави и позитивни, както от страна на медиите и участниците, така и от любителите и зрителите на оперната фиеста. Той не спести своите суперлативи по отношение на перфектното и професионално съдействие на младите хора, „впечатлили със своето дръзновение и талант, както и с мило, топло и внимателно отношение -силно трогнало и впечатлило всички гости, не малка част от които чужденци“.

Специална благодарност бе отправена и към ръководствата на Районното управление и Областната дирекция на МВР и Районната служба „ПБЗН“.

Пресслужба община Белоградчик

CHAP6275_3 IMG_3690

`