МОБИЛНА КАСА НА СОФИЙСКАТА ОПЕРА И БАЛЕТ В БЕЛОГРАДЧИК – ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА: 0882 753 921

Уважаема публика,

Може да закупите билети за спектаклите на летния фестивал „Опера на върховете – Белоградчишки скали” 2019г в мобилната каса на Софийската опера и балет в Туристически информационен център – Белоградчик
Адрес: гр. Белоградчик, централен площад „Възраждане”
Работно време: от 9:00 ч. до 13:00 ч. и от 15:00 ч. до 19:00 ч.
Един час преди начало спектакъла билети се продават само на входа на крепостта. Телефон за връзка: 0882 753 921
Билети се продават и онлайн през сайта на операта operasofia.bg 

Билети за спектаклите в Белоградчишката крепост и за фестивалната импресия в пещера „Магурата“ може да се закупят и в МОЛ Видин – моб. тел.: 0899926311, на касата на Софийска опера и балет (София, ул. „Врабча“ №1), във всички каси на Изипей /Easypay/ в цялата страна, както и онлайн от сайта www.operasofia.bg чрез системата за разплащане ePay.bg.

Представленията в Белоградчишката крепост са с начален час 20.00ч., а тези в пещера „Магурата“ – 11.00ч. За удобство и комфорт на публиката по време на изпълнението на пещерната фестивална импресия в три части „ВАГНЕР МАГУРА: Богове, Великани, Джуджета и Валкюри“ е желателно да се носят ниски (спортни) обувки с равна подметка и връхни дрехи.

Във връзка с осигуряване на пропусквателен режим и недопускане на задръствания Е ЗАБРАНЕНО придвижването с лични превозни средства до паркинга на Белоградчишката крепост, където е разположена сцената на летния оперен фестивал. Осигурен е транспорт – автобуси на фирма Алексиев, които превозват публиката и се движат регулярно по маршрут от центъра на Белоградчик – сградата на Български пощи ЕАД /пощата/, до паркинга на крепостта от 18.30ч. до началото на представлението и обратно веднага след края му. В автобусите се допускат само лица, снабдени с билети за спектакъла за съответния ден. Зрителите могат да оставят своите лични превозни средства на БЕЗПЛАТЕН ПАРКИНГ до автогара Белоградчик.

За публиката, пътуваща от Видин, са осигурени автобуси, които тръгват в 17.30ч. от автогара „Алексиев“ в деня на спектаклите в Белоградчишката крепост. Цената на двупосочен билет Видин-Белоградчик-Видин е 10 лв. Билети за пътуване се закупуват от касата на автогара „Алексиев“, тел.: 094 606190.

Програмата, актуална информация за фестивала, както и условията за закупуване на билети са публикувани на официалните сайтовете на Софийска опера и балет и на община Белоградчик.

 

 

Достъп за хора с увреждания

Радио Белоградчик

ОУП на община Белоградчик

СИГНАЛИ ЗА КОРУПЦИЯРУСЕНСКИ УНИВЕРСИТЕТ "АНГЕЛ КЪНЧЕВ", ФИЛИАЛ ВИДИН

РУ

https://www.facebook.com/