ПРОГРАМА НА БЕЛОГРАДЧИШКИ ПАНАИР 2019 - Виж повече   |  ЗАПОЧНА ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ ЗА ЛЕТНИЯ ФЕСТИВАЛ „ОПЕРА НА ВЪРХОВЕТЕ – БЕЛОГРАДЧИШКИ СКАЛИ“ 2019 - Виж повече   |  

В БЕЛОГРАДЧИК ВРЪЧИХА ТРУДОВИ ДОГОВОРИ НА ЛИЦА С УВРЕЖДАНИЯ

IMG_1212Кметът на община Белоградчик Борис Николов връчи трудови договори на 15 безработни лица с увреждания по Проект „Обучение  и заетост на хора с увреждания“, финансиран по ОП „Развитие на човешките ресурси“ на Европейския съюз.

Лицата са наети от началото на годината за срок от 24 месеца  при 8 часов работен ден и минимална работна заплата от 510 лева.

Направено е предварително разпределение на хората, съобразно техните възможности. Основните трудови дейности са свързани с опазване и поддържане на обекти общинска собственост – сгради и прилежащите им райони; участие в организирането на мероприятия; установяване на контрол и съблюдаване на реда при работата на обществените учреждения; оказване на техническа помощ при обработката на документи и други материали в дейността на общинска администрация, общинската болница и други звена на общината.

При връчвне на трудовите договори бе обърнато сериозно внимание относно отговорното  изпълнение на възложените задачи. Общинската администрация ще бъде безкомпромисна за спазване на тудовата дисциплина.

Пресслужба община Белоградчик

IMG_1216 IMG_1218

`