АНСАМБЪЛ „ТРАКИЯ“ В БЕЛОГРАДЧИК - Виж повече   |  В БЕЛОГРАДЧИК ВРЪЧИХА ТРУДОВИ ДОГОВОРИ НА БЕЗРАБОТНИ ЛИЦА - Виж повече   |  

ОБЩИНА БЕЛОГРАДЧИК СЕ ВКЛЮЧВА ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА В КАМПАНИЯТА „ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО”

Да изчистим България заедноИнициативата ще се проведе на 16 септември от 8.30 ч., като тази година за първи път тя се организира през есента. В деня на почистването /събота/ от 8.00 до 09.00 ч. пред сградата на общинска администрация Белоградчик ще се раздават чували и ръкавици на всички желаещи да се включат граждани.

Районите за почистване са определени и разпределени между местните институции и училища. Служителите на общинска администрация ще почистват лятното кино и подходите към него.

Община Белоградчик апелира към всички граждани да се включат в почистването, както и да се погрижат за чистотата пред домовете си. Хората трябва да събират отпадъците в чувалите, които да поставят в до контейнерите.

Кметовете и кметските наместници на населените места в общината също са снабдени с чували и ръкавици, за да ги разпределят на място и създадат необходимата организация за почистване на определените райони.

За информация и въпроси в деня на кампанията, гражданите могат да позвънят на тел 0877881279, на който ще отговаря дежурен служител от 8:00 ч.  до 10:30 ч.

Пресслужба на община Белоградчик

`