ПРИКЛЮЧЕНИЕ С БАЛОН В БЕЛОГРАДЧИК   - Виж повече   |  ПРАЗНИК НА ГОРАТА И ТУРИЗМА В СТАКЕВСКИЯ БАЛКАН - Виж повече   |   - Виж повече   |  

Актуално

ПРИКЛЮЧЕНИЕ С БАЛОН В БЕЛОГРАДЧИК  

IMG_0100

В местността „Панаирище“ край Белоградчик се проведе привързано издигане на топловъздушен балон, фиксиран с въжета към земята. Атракцията,  включва издигане на 10 метра височина и  престой във въздуха 5 минути.

Събитието бе организирано в рамките на проект „Приключение с балон – нов съвместен туристически продукт”, финансиран по програма ИНТЕРРЕГ V-А Румъния-България и ще бъдат проведени привързани издигания в 10 града в България и 10 в Румъния. (още…)

Публикувано на: 15/08/2017

ПРАЗНИК НА ГОРАТА И ТУРИЗМА В СТАКЕВСКИЯ БАЛКАН

IMG_3535И тази година мнозина пренебрегнаха летните горещини и бяха дошли сред дебрите на красивия Стакевски балкан в местността „Бела вода“ да се насладят на приказния пейзаж, да предпочетат дебелите сенки на вековните буки и чистата и студена планинска вода.

Сред гостите на празника бяха Борис Николов – кмет на община Белоградчик,  и Негово високоблагоговейство отец Серги, който отслужи водосвет за здраве и благополучие.

Празникът бе открит от Иван Иванов – кмет на с. Стакевци, който поздрави всички жители и гости и изказа думи на благодарност към ръководството на общината, и Боян Минков – собственик на комплекс Стакевските къщи. (още…)

Публикувано на: 13/08/2017

 

 

Публикувано на: 30/03/2017