СЪОБЩЕНИЕ ОТ ЧЕЗ ЗА ПЛАНИРАНИ ПРЕКЪСВАНИЯ НА ЕЛЕКТРОЗАХРАНВАНЕТО НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА БЕЛОГРАДЧИК ЗА ПЕРИОДА 22-25.02.2021г.

https://info.cez.bg/js/avarii/av2.php

ОБЯВА ЗА ВОЕННА СЛУЖБА, ЗА СЛУЖБА В ДОБРОВОЛНИЯ РЕЗЕРВ И ЗА ВИСШИТЕ ВОЕННИ УЧИЛИЩА

ОБЯВА ЗА ВОЕННА СЛУЖБА за провеждане на конкурси за вакантни длъжности във военни формирования за приемане на военна служба на лица завършили граждански средни или висши училища, в страната и в чужбина: във Военномедицинска академия – 25 (двадесет и пет) длъжности. Срок за подаване на документите – 26.02.2021г.; в Националната гвардейска част – 60 (шестдесет)… Прочети повече

СЪОБЩЕНИЕ ОТ ЧЕЗ ЗА ПЛАНИРАНИ ПРЕКЪСВАНИЯ НА ЕЛЕКТРОЗАХРАНВАНЕТО НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА БЕЛОГРАДЧИК ЗА ПЕРИОДА 15-19.02.2021г.

https://info.cez.bg/js/avarii/av2.php

ОБЯВА ЗА ЗА ВОЕННА СЛУЖБА, ЗА СЛУЖБА В ДОБРОВОЛНИЯ РЕЗЕРВ И ЗА ВИСШИТЕ ВОЕННИ УЧИЛИЩА

ОБЯВА ЗА ВОЕННА СЛУЖБА за провеждане на конкурси за вакантни длъжности във военни формирования за приемане на военна служба на лица завършили граждански средни или висши училища, в страната и в чужбина: в Националната гвардейска част – 60 (шестдесет) длъжности. Срок за подаване на документите – 08.03.2021г.; в Национален военен университет „Васил Левски” – 5… Прочети повече

СЪОБЩЕНИЕ ОТ ЧЕЗ ЗА ПЛАНИРАНИ ПРЕКЪСВАНИЯ НА ЕЛЕКТРОЗАХРАНВАНЕТО НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА БЕЛОГРАДЧИК ЗА ПЕРИОДА 08-12.02.2021г.

https://info.cez.bg/js/avarii/av2.php

Достъп за хора с увреждания

Радио Белоградчик