„ГОРЧИВИ ГРОЗДОВИ ЗЪРНА“ - Виж повече   |  БЛАГОДАРНОСТ ЗА ДОБРЕ СВЪРШЕНА РАБОТА - Виж повече   |  

Публикувано от: belogradchik

„ГОРЧИВИ ГРОЗДОВИ ЗЪРНА“

IMG_3786Д-р Мария Георгиева представи за първи път своята дебютна книжка „Горчиви гроздови зърна“ в родния си град.  В салона на Народно читалище „Развитие- 1893г“- Белоградчик присъстваха нейните роднини, съученици, бивши учители и, разбира се, много приятели.

Развълнувана и водена от чисто човешки подбуди на милосърдие, авторът сподели мисията на книгата – чрез нейната разпродажба да се помогне на парализирания 21- годишен Даниел от Враца, който се нуждае от трансплантиране на стволови клетки. (още…)

Публикувано на:

ХРАМОВ ПРАЗНИК В СЕЛО САЛАШ

 

IMG_3747Хората от белоградчишкото село Салаш отбелязаха празника на местния храм „Успение на Пресвета Богородица“ – построен през 1843 г. и един от най-старите храмове в региона.

Минчо Маринов, чиито корен е от селото, но понастоящем живеещ в Самоков, дари икона на „Успение Богородично”. Отец Рафаил – архиерейстки наместник на Белоградчишка духовна околия, сподели, че е добре храма да бъде напълно оборудван, за да бъдат отслужвани и литургии.

Гости на празника бяха кметът на община Белоградчик Борис Николов и неговият заместник Антон Трифонов. (още…)

Публикувано на: 15/08/2019

ОБЯВА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА КОНКУРС ЗА ВАКАНТНИ ДЛЪЖНОСТИ В НВУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ” – В. ТЪРНОВО

ОБЯВА за провеждане на конкурс за 9 вакантни длъжности в Национален военен университет „Васил Левски” – гр.Велико Търново за приемане на военна служба на лица, завършили граждански средни или висши училища, в страната и в чужбина

 ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

 ОФИС ЗА ВОЕНЕН ОТЧЕТ В ОБЩИНА БЕЛОГРАДЧИК, СТАЯ №25,

ТЕЛ.: 0884961292

ВОЕННО ОКРЪЖИЕ – ВИДИН, ул.”Гладстон” № 26, ТЕЛ.: 094/600754, 0886000914

Публикувано на:

`