НА „ТРИФОН ЗАРЕЗАН“ В БЕЛОГРАДЧИК - Виж повече   |  ЗАПОЧНА ПЛАЩАНЕТО НА МЕСТНИТЕ ДАНЪЦИ И ТАКСИ ЗА 2019 ГОДИНА В ОБЩИНА БЕЛОГРАДЧИК - Виж повече   |  

Публикувано от: belogradchik

НА „ТРИФОН ЗАРЕЗАН“ В БЕЛОГРАДЧИК

IMG_1347Мнозина се стекоха на централния площад в града под скалите, за да станат съпричастни на честването на „Свети Трифон“ и Деня на лозаря. Празникът е организиран от община Белоградчик, Народно читалище „Развитие-1893г.“ и с подкрепата на винарска изба „Магура”- с. Рабиша.

Празничен водосвет отслужи негово Високоблагоговейство свещеноиконом Рафаил -архиерейски наместник на Белоградчишка духовна околия, който пожела на всички присъстващи и техните семейства, здраве, благоденствие, годината да бъде спорна и  богата. (още…)

Публикувано на: 14/02/2019

„ОБЩИНА БЕЛОГРАДЧИК НАБИРА 10 ДУШИ ДОБРОВОЛЦИ ЗА УЧАСТИЕ В ДОБРОВОЛНО ФОРМИРОВАНИЕ „БЕЛОГРАДЧИК” ЗА ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ ИЛИ ОВЛАДЯВАНЕ НА БЕДСТВИЯ, ПОЖАРИ И ИЗВЪНРЕДНИ СИТУАЦИИ И ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ ТЯХ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНАТА“

Публикувано на: 08/02/2019

ОБЯВЯВАНЕ НА ЗАЯВЕНИЯ БРОЙ МЕСТА ЗА ПРИЕМ НА КУРСАНТИ И ВОЕННОСЛУЖЕЩИ ВЪВ ВВУ И НА СТИПЕНДИАНТИ ЗА НУЖДИТЕ НА МО, ЗА УЧЕБНАТА 2019-2020Г.

Публикувано на:

`